KWIGA центр підтримки Сервіси, інтеграції, API, Налаштування кабінету Загальні налаштування Як видалити кабінет

Як видалити кабінет

Статті:

Як видалити свій обліковий запис, кабінет, проект або скасувати підписку на сервіс платформи


Якщо Ви вирішили призупинити роботу на платформі, ми пропонуємо кілька можливих варіантів:

Скасування підписки – дозволяє зупинити нарахування коштів за використання платформи. Важливо! Якщо у Вас завантажені будь-які дані на платформу, вони будуть видалені, тобто. усі відео матеріали, курси, уроки. Після скасування підписки учні не зможуть проходити навчання до активації підписки. Нижче наведено кроки для скасування підписки.

Заморозка передплати - дозволяє зберегти всі ваші курси, марафони, завантажені уроки і платити при цьому знижену ціну за сервіс ($2.99+оплата зберігання у сховищі). Після заморожування підписки Ваші учні не зможуть проходити навчання, Ви не зможете редагувати та змінювати вміст курсу. Якщо Ви хочете заморозити передплату, зверніться до

Видалення проекту - у Вашому обліковому записі може бути кілька проектів, і Ви бажаєте видалити один із них.

Видалення всього облікового запису - вся інформація про обліковий запис видаляється, всі дані видаляються без можливості відновлення.

Якщо Ви не плануєте використовувати свій обліковий запис і хочете видалити всі дані, або проект - зверніться в підтримку Kwiga для видалення: чат на платформі, в Telegram або написавши на пошту:  support@kwiga.com.

Скасування передплати

Скасувати передплату Ви можете самостійно, для цього натисніть на свою аватарку у верхньому меню, виберіть пункт Підписка:

На сторінці, що відкрилася, натисніть Відмінити підписку

Вам відкриється форма, де необхідно вказати причину для скасування та підтвердити. Після того, як передплата скасована, Ви не зможете редагувати або змінювати доступ до курсу, а Ваші учні не зможуть переглядати курс і виконувати завдання, проходити навчання.