KWIGA centar za pomoć Usluge, integracije, API, Podešavanja Opšta podešavanja Kako izbrisati korisnički nalog

Kako izbrisati korisnički nalog

Članci:

Kako izbrisati svoj nalog, kabinet, projekat ili otkazati pretplatu na uslugu platforme.


U ovom članku:


Ako ste odlučili da obustavite svoju aktivnost na platformi, nudimo nekoliko mogućih opcija:

Otkazivanje pretplate – Ovo vam omogućava da prestanete da plaćate korišćenje platforme. Pažnja! Ako ste otpremili bilo kakve podatke na platformu, oni će biti obrisani — uključujući sve video-materijale, kurseve i lekcije. Nakon otkazivanja pretplate, učenici neće moći da nastave sa učenjem dok se pretplata ponovo ne aktivira. Koraci za otkazivanje pretplate navedeni su u nastavku.

Zamrzavanje pretplate – Ovo vam omogućava da sačuvate sve svoje kurseve, maratone i otpremljene lekcije uz plaćanje smanjene naknade za uslugu (2,99 $ + naknade za skladištenje). Nakon zamrzavanja pretplate, vaši učenici neće moći da pohađaju kurseve, a vi nećete moći da uređujete ili menjate sadržaj kursa. Ako želite da zamrznete pretplatu, obratite se

Brisanje projekta – Ako vaš nalog sadrži više projekata, a želite da obrišete samo jedan.

Brisanje celog naloga – Sve informacije i podaci naloga biće trajno obrisani bez mogućnosti oporavka.

Ako ne planirate da koristite svoj nalog i želite da obrišete sve podatke ili određeni projekat, obratite se Kwiga podršci za brisanje putem četa na platformi, Telegrama ili e-pošte support@kwiga.com.

Otkazivanje pretplate

Pretplatu možete otkazati sami. Da biste to uradili:

  1. Kliknite na svoj avatar u gornjem meniju.

  2. U odeljku Pretplata kliknite na svoj trenutni plan.

3. Na otvorenoj stranici kliknite na Otkaži pretplatu.

4. Pojaviće se obrazac u kojem morate navesti razlog otkazivanja i potvrditi svoju radnju.

Nakon otkazivanja pretplate više nećete moći da uređujete niti upravljate pristupom kursu, a vaši učenici neće moći da pregledaju kurs, završavaju zadatke ili nastave sa učenjem.