KWIGA centar za pomoć Usluge, integracije, API, Podešavanja Opšta podešavanja Kako onemogućiti prijavljivanje putem društvenih mreža

Kako onemogućiti prijavljivanje putem društvenih mreža

Članci:

Ovo objašnjava kako da uklonite opcije prijavljivanja putem društvenih mreža: prijavljivanje putem Facebooka, prijavljivanje putem Googlea.


Na platformi Kwiga, klijenti se mogu prijaviti na nekoliko načina:

  • Putem e-pošte

  • Putem društvenih mreža

Ovaj drugi način studenti obično preferiraju, ali je važno uzeti u obzir problem koji može nastati prilikom prodaje putem Instagrama ili drugih aplikacija koje koriste ugrađeni pregledač. Prilikom otvaranja stranica platforme, vaši klijenti mogu naići na poruku kada se prijavljuju putem Google-a:

Ova poruka nije povezana sa podešavanjima platforme i ne može se otkloniti! Pojavljuje se prilikom prijavljivanja putem Google naloga korišćenjem ugrađenih pregledača aplikacija kao što su Instagram, Telegram itd. na mobilnim uređajima, bez obzira na to da li se prijavljivanje vrši na platformi Kwiga ili bilo kojoj drugoj usluzi. Prijavljivanje putem standardnih pregledača kao što su Chrome, Firefox, Opera, Safari itd., putem Google naloga funkcioniše bez ikakvih problema.

Da biste izbegli ovu poruku, preporučuje se otvaranje linkova putem standardnih pregledača ili možete onemogućiti prijavljivanje putem društvenih mreža, čime ćete sprečiti pojavljivanje ove poruke.

Kako onemogućiti prijavljivanje putem društvenih mreža

U gornjem meniju izaberite Kontakti:

Na stranici koja se otvori izaberite Podešavanja → Podešavanja polja za registraciju:

Na stranici pronađite „Brzi pristup putem“ odeljak i prebacite prekidače na isključeno za odgovarajuće društvene mreže.

Snimak ekrana u nastavku prikazuje položaje prekidača kada klijenti neće moći da se prijave putem društvenih mreža.