KWIGA Yardım Merkezi Hizmetler, entegrasyonlar, API, Ayarlar Genel ayarlar Kullanıcı hesabı nasıl silinir

Kullanıcı hesabı nasıl silinir

Makaleler:

Hesabınızı, kabininizi, projenizi nasıl sileceğinizi veya platform hizmeti aboneliğinizi nasıl iptal edeceğinizi öğrenin.


Bu makalede:


Platformdaki faaliyetlerinizi sonlandırmaya karar verdiyseniz, size birkaç seçenek sunuyoruz:

Aboneliği İptal Etme – Bu seçenek, platformu kullanmak için ücretlendirilmenizi durdurmanızı sağlar. Dikkat! Platforma herhangi bir veri yüklediyseniz, bunlar silinecektir; buna tüm video materyalleri, kurslar ve dersler dahildir. Aboneliği iptal ettikten sonra, abonelik yeniden etkinleştirilene kadar öğrenciler öğrenmeye devam edemez. Aboneliği iptal etme adımları aşağıda açıklanmıştır.

Aboneliği Dondurma – Bu seçenek, daha düşük bir hizmet ücreti (2,99 $ + depolama ücretleri) ödeyerek tüm kurslarınızı, maratonlarınızı ve yüklediğiniz dersleri korumanızı sağlar. Aboneliğinizi dondurduktan sonra öğrencileriniz kurslara katılamaz ve siz kurs içeriğini düzenleyemez veya değiştiremezsiniz. Aboneliğinizi dondurmak istiyorsanız, lütfen iletişime geçin

Bir Projeyi Silme – Hesabınızda birden fazla proje varsa ve yalnızca birini silmek istiyorsanız.

Tüm Hesabı Silme – Tüm hesap bilgileri ve verileri, kurtarma imkânı olmadan kalıcı olarak silinecektir.

Hesabınızı kullanmayı planlamıyorsanız ve tüm verileri veya belirli bir projeyi silmek istiyorsanız, silme işlemi için platform sohbeti, Telegram veya e-posta üzerinden Kwiga desteğiyle iletişime geçin support@kwiga.com.

Aboneliği İptal Etme

Aboneliğinizi kendiniz iptal edebilirsiniz. Bunun için:

  1. Üst menüdeki avatarınıza tıklayın.

  2. Abonelik bölümünde mevcut planınıza tıklayın.

3. Açılan sayfada Aboneliği İptal Et.

4. İptal nedenini belirtmeniz ve işleminizi onaylamanız gereken bir form açılacaktır.

Abonelik iptal edildikten sonra artık kurs erişimini düzenleyemez veya yönetemezsiniz; öğrencileriniz de kursu görüntüleyemez, ödevleri tamamlayamaz ya da öğrenmeye devam edemez.