Članci:
- Kako dodati asistenta kursu
- Kako ukloniti asistenta sa kursa (ali ne i iz projekta!)
- Kako ukloniti saradnika sa platforme
- Asistenti na projektu: Struktura tima i podešavanja pristupa
- Kako dodeliti višeg asistenta i konfigurirati njegov pristup
- Kako dodati člana tima
- Kako ukloniti člana tima
- Kako podesiti vidljivost asistenta za polaznike
- Automatska dodela asistenata i učenika grupama
- Kako kreirati grupu učesnika i dodeliti je asistentu
- Kako dodati ili promeniti javnu ličnost na kursu
Saznajte kako da uklonite korisnika sa platforme i ponovo dodelite njegove polaznike drugim asistentima.
Ponekad je potrebno potpuno ukloniti korisnika sa platforme. To može biti potrebno ako zaposleni više ne radi na projektu ili se njegova uloga u timu promenila. Pre uklanjanja korisnika, uverite se da su svi njegovi zadaci i odgovornosti na odgovarajući način dodeljeni drugim članovima tima.
Važno: Ako korisnika treba da uklonite samo sa određenog kursa, a ne iz celog projekta, pratite odgovarajuća uputstva za taj slučaj.
Ako korisnika treba potpuno da uklonite sa platforme, prvo otvorite podešavanja. Da biste to uradili, kliknite na avatar profila u gornjem desnom uglu i idite na odeljak All Settings .
Izaberite odeljak Team – kartica Users .
Na listi pronađite korisnika kog želite da uklonite. Pored njegovog imena videćete ikonu kante za otpatke. Kliknite na nju da biste započeli postupak uklanjanja.
Ako korisnik ima grupe sa učesnicima, prvo ih morate dodeliti drugim asistentima. Za svaku grupu možete izabrati jednu od nekoliko opcija:
-
Dodelite grupu asistentu – grupa i njeni učesnici biće preneti određenom asistentu.
-
Ne prenosi asistentu i ostavi grupu – u tom slučaju grupa neće biti povezana ni sa jednim asistentom, a učesnici neće biti pod nadzorom asistenata koji upravljaju personalizovanim grupama. Međutim, asistenti sa grupama „All Participants“ će i dalje imati pristup tim učesnicima.
-
Ukloni članove iz grupe – u tom slučaju učesnici će biti dostupni asistentima sa grupama „All Participants“ i „Unassigned“. Ova opcija nije dostupna ako grupa pripada više od jednog asistenta.
Nakon što završite sva podešavanja, kliknite na Yes, Delete, a korisnik će biti uklonjen iz tima.
Platforma Kwiga omogućava praktično upravljanje timom, tako da možete brzo dodavati korisnike, menjati uloge i uklanjati ih bez rizika od gubitka važnih podataka. Fleksibilan sistem pristupa pomaže u održavanju reda u radnim procesima i obezbeđuje efikasnu saradnju svih članova tima. Uz Kwiga, svoj tim možete lako prilagoditi potrebama projekta i proširivati ga bez nepotrebnih komplikacija.
Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte službu podrške putem onlajn ćaskanja ili Telegram