Članci:
- Kako dodati asistenta kursu
- Kako ukloniti asistenta sa kursa (ali ne i iz projekta!)
- Kako ukloniti saradnika sa platforme
- Asistenti na projektu: Struktura tima i podešavanja pristupa
- Kako dodeliti višeg asistenta i konfigurirati njegov pristup
- Kako dodati člana tima
- Kako ukloniti člana tima
- Kako podesiti vidljivost asistenta za polaznike
- Automatska dodela asistenata i učenika grupama
- Kako kreirati grupu učesnika i dodeliti je asistentu
- Kako dodati ili promeniti javnu ličnost na kursu
Ovo opisuje radnje potrebne za uklanjanje kustosa (ili drugog člana tima) iz vašeg projekta.
Ovaj članak opisuje i prikazuje korake za uklanjanje asistenta iz vašeg projekta (naloga), a ne iz jednog ili više kurseva. Uklanjanje sa naloga znači da asistent neće imati pristup nijednom od vaših proizvoda (kursevi, bootcampovi, vebinari), zato koristite opisane korake samo ako ne planirate da nastavite saradnju sa asistentom.
U meniju otvorite Podešavanja - Upravljanje pristupom
Na listi korisnika pronađite potrebnog asistenta i kliknite na ikonu za brisanje:
Kliknite na nju i potvrdite radnju. Nije moguće vratiti asistenta; ako pogrešite, moći ćete ponovo da dodate korisnika, ali će sva podešavanja morati ručno da se vrate.
Ako ste asistenta dodali kao učenika u jedan od svojih proizvoda, ne zaboravite da ga uklonite i iz kontakata.
Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte službu podrške putem onlajn ćaskanja ili Telegram