Članci:
- Kako dati pristup kursu
- Kako pristupiti nalogu polaznika
- Kako videti napredak polaznika
- Kako da kreirate sertifikat i dodate ga kursu
- Automatizacija: Dodela poena po završetku lekcija
- Sprovođenje anketa (reakcije, ocene, NPS)
- Kako pregledati sve pokušaje rešavanja testa
- Kako podesiti ponovno polaganje testa
- Kako ažurirati cenu za polaznika i sačuvati njegov napredak
- Kako promeniti podešavanja pristupa za jednog učenika
- Kako promeniti datum isteka kursa
- Polaznik je uneo pogrešnu e-mail adresu
- Kako produžiti pristup kursu
- Automatizacija: Podešavanje podsetnika ako se polaznik ne prijavi na platformu
- Kako odblokirati korisnika
- Zamrzavanje i odmrzavanje pristupa proizvodu
- Kako pronaći e-poruku sa kodom potrebnim za pristup Kwiga nalogu
- Pregled kursa kao polaznik
- Predregistracija ili lista čekanja.
- Uvoz i prenos baze podataka polaznika
- Komentari: praktičan alat za interakciju sa korisnicima
- Izdavanje sertifikata nakon položenog testa
- Kako stručnjak može da pristupi svom profilu polaznika
- Registracija i autorizacija učenika
- Izveštaj o sertifikatima
- Ručno izdavanje i ponovno izdavanje sertifikata
- Upravljanje proizvodima u kartici kontakta: dodavanje, zatvaranje, promena datuma i uklanjanje pristupa
Šta je predregistracija, kako se polaznici prijavljuju na listu za predregistraciju i kako se ona može koristiti.
Obično odredišna stranica kursa ima dugme Dobij pristup
Međutim, ako na platformi ne postoji opcija za kupovinu kursa, dugme Dobij pristup se menja u dugme Prethodna prijava:
To se moglo dogoditi iz jednog od sledećih razloga:
-
Kurs (ili bootcamp) nema objavljene ponude
-
Kurs (ili bootcamp) ima objavljene ponude (planove), ali su istekle (ili još nisu aktivne), ili ste postavili ograničenje prodaje koje je dostignuto – što znači da ne postoji opcija za plaćanje učešća.
-
Kurs (ili bootcamp) nema cenu ili povezanu ponudu (plan).
Kada klijent klikne na dugme Prethodna prijava, od njega će se tražiti da se prijavi, njegovi kontakt podaci će biti dodati u CRM (listu kontakata na platformi), a ovog klijenta ćete videti i na listi učesnika kursa (bootcampa) sa oznakom Prethodna prijava.
Na samoj kartici kontakta, na kartici Proizvodi, možete videti da klijent nema pristup kursu (pristup 0 lekcija) i da je pristup dobijen putem Prethodne prijave.
Šta klijent vidi u kursu (bootcampu) dok je na listi za prethodnu prijavu:
Polaznik će dobiti e-poruku sa obaveštenjem da je dodat na listu za prethodnu prijavu (Učesniku: Dodati ste na listu za prethodnu prijavu)
Na svom profilu (na kontrolnoj tabli), polaznik će videti kurs i neaktivno dugme Prethodna prijava.
Ako polaznik otvori lekciju u kursu, neće videti materijale lekcije, već samo naslov lekcije i poruku da je pristup ograničen. Ne morate brinuti da klijent dobija pristup vašim materijalima. Međutim, ako takav klijent izvrši kupovinu i plati kurs, dobiće pristup materijalima.
Kako koristiti listu za prethodnu prijavu
Da li ćete koristiti kontakte polaznika koji se nalaze na listi za prethodnu prijavu, zavisi isključivo od vas. To je potencijalno prilika da proširite svoju listu klijenata, jer su klijenti već pokazali interesovanje za vaš proizvod, pa ih možete kontaktirati, slati im e-poruke i obavestiti ih o početku prodaje ili ignorisati takve kontakte.
Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte službu podrške putem onlajn ćaskanja ili Telegram