Makaleler:
- Kursa erişim nasıl verilir
- Bir öğrencinin hesabına nasıl erişilir
- Üye ilerlemesi nasıl görüntülenir
- Sertifika Oluşturma ve Kursa Ekleme
- Otomasyon: Dersleri tamamladıktan sonra puan verme
- Anket yapma (tepkiler, puanlamalar, NPS)
- Tüm test denemeleri nasıl görüntülenir
- Test tekrarına nasıl izin verilir
- Bir öğrencinin ücretini güncelleme ve ilerlemesini koruma
- Tek bir öğrencinin erişim ayarları nasıl değiştirilir
- Kursun erişim süresi nasıl değiştirilir
- Öğrenci yanlış e-posta adresi girdi
- Bir kursa erişim nasıl uzatılır
- Otomasyon: Öğrenci platforma giriş yapmazsa hatırlatıcıları ayarlama
- Bir kullanıcının engelini nasıl kaldırabilirsiniz
- Bir ürüne erişimi dondurma ve erişimin dondurmasını kaldırma
- Kwiga hesabına erişmek için gereken kodun bulunduğu e-postayı nasıl bulabilirsiniz
- Kursu öğrenci olarak görüntüleme
- Ön kayıt veya bekleme listesi.
- Öğrenci veritabanını içe aktarma ve aktarma
- Yorumlar: kullanıcı etkileşimi için kullanışlı bir araç
- Testi Geçtikten Sonra Sertifika Verilmesi
- Bir Uzman Öğrenci Profiline Nasıl Erişebilir
- Öğrenci Kaydı ve Yetkilendirme
- Sertifikalar Raporu
- Sertifikayı manuel olarak düzenleme ve yeniden düzenleme
- Kişi kartındaki ürünleri yönetme: ekleme, kapatma, tarihi değiştirme ve erişimi kaldırma
Ön kaydın ne olduğu, öğrencilerin ön kayıt listesine nasıl katıldığı ve bunun nasıl kullanılabileceği.
Genellikle, bir kurs açılış sayfasında Erişim al düğmesi bulunur
Ancak, platformda kursu satın alma seçeneği yoksa Erişim al düğmesi Ön kayıt düğmesine dönüşür:
Bu, aşağıdaki nedenlerden biri nedeniyle gerçekleşmiş olabilir:
-
Kursun (veya bootcamp'in) yayınlanmış teklifleri yok
-
Kursun (veya bootcamp'in) yayınlanmış teklifleri (planları) var, ancak bunların süresi dolmuş (veya henüz etkin değil) ya da bir satış limiti belirlediniz ve bu limite ulaşıldı – yani katılım için ödeme seçeneği yok.
-
Kursun (veya bootcamp'in) fiyatı veya bağlı teklifi (planı) yok.
Müşteri Ön kayıt düğmesine tıkladığında, kayıt olması istenir, iletişim bilgileri CRM'ye (platformdaki kişi listesi) eklenir ve bu müşteriyi kurs (bootcamp) katılımcıları listesinde Ön kayıt olarak işaretlenmiş şekilde de görürsünüz.
Kişi kartının kendisinde, Ürünler sekmesinde, müşterinin kursa erişimi olmadığını (0 derse erişim) ve erişimin Ön kayıt yoluyla elde edildiğini görebilirsiniz.
Müşterinin ön kayıt listesinde yer alırken kursta (bootcamp'te) gördükleri:
Öğrenci, ön kayıt listesine eklendiğini belirten bir e-posta alır (Katılımcıya: Ön kayıt listesine eklendiniz)
Öğrenci, profilinde (kontrol panelinde) kursu ve etkin olmayan bir Ön kayıt düğmesini görür.
Öğrenci kursta bir dersi açarsa, ders materyallerini değil, yalnızca ders başlığını ve Erişim kısıtlı mesajını görür. Müşterinin materyallerinize erişim sağladığı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ancak, böyle bir müşteri satın alma işlemi yapar ve kursun ücretini öderse materyallere erişim elde eder.
Ön kayıt listesi nasıl kullanılır
Ön kayıt listesinde yer alan öğrencilerin iletişim bilgilerini kullanıp kullanmamak tamamen size bağlıdır. Müşteriler ürününüze zaten ilgi gösterdiği için bu, müşteri listenizi genişletmek için potansiyel bir fırsattır; onlarla iletişime geçebilir, e-posta gönderimleri yapabilir, satışların açıldığını bildirebilir veya bu tür kişileri görmezden gelebilirsiniz.
Cevabı bulamadınız mı? Destek ekibiyle şu yolla iletişime geçin: çevrimiçi sohbet veya Telegram