KWIGA centar za pomoć LMS (obrazovanje) Kreirajte kurs i intenzivni program Kako obrisati kurs

Kako obrisati kurs

Članci:

Šta uraditi da biste uklonili kurs sa liste proizvoda.


U ovom članku:


Važno: Pre nego što nastavite, imajte na umu da je brisanje kursa nepovratno. Svi materijali, testovi i zadaci povezani s njim biće trajno izgubljeni. Polaznici će izgubiti pristup kursu, a podaci o njihovom napretku biće potpuno izbrisani.

Alternativna opcija: Ako ne želite trajno da izbrišete kurs, već samo da ga privremeno sakrijete, razmislite o promeni njegovog statusa u Nacrt. U ovom statusu polaznici više neće videti kurs, ali će svi materijali i podaci o napretku ostati bezbedno sačuvani na platformi.

Kako izbrisati kurs

  1. Idite u meni Kursevi u gornjem levom uglu.

  2. Izaberite proizvod Kursevi sa liste proizvoda.

  3. Pronađite željeni kurs i kliknite na ikonu sa tri tačke pored njegovog naziva.

  4. Izaberite Izbriši i potvrdite brisanje u prozoru za potvrdu.

Kada završite ove korake, kurs će biti trajno uklonjen sa vaše liste proizvoda.